Trg Vojvode Radomira Putnika 4, Kragujevac

Lat

Statut

Statut Sindikata Organizacije Pravosudnih Organa Srbije. Ovim Statutom bliže se uređuje način organizovanja, sadržaj i metod rada, prava i obaveze članova...

Pristupnica

Zaposleni u pravosudnim organima Republike Srbije postaju članovi sindikata učlanjenjem u Sindikalnu organizaciju potpisivanjem pristupnice, ...

ODRŽANI SEDMI SPORTSKO-REKREATIVNI SUSRETI SOKOBANJA 2011

  • 15 / Septembar 2011
ODRŽANI SEDMI SPORTSKO-REKREATIVNI  SUSRETI  SOKOBANJA  2011

ODRŽANI SEDMI SPORTSKO-REKREATIVNI  SUSRETI  SOKOBANJA  2011

 

U SokoBanji od 06. do 11. septembra 2011. godine održani su sportsko- rekreativni susreti zaposlenih u pravosuđu Srbije u organizaciji Sindikata SOPOS.

Učešće na sportskim susretima uzelo je preko 440 učesnika, sa velikim brojem ekipa. Takmičenja su trajala 5 dana i protekla su u drugarskoj i fer atmosferi, sa dosta želje za pobedom .Još jednom se pokazalo da pored druženja i upoznavanja na igrama je izražen i sportski duh među takmičarima.                                                                                   

 

Objavljujemo pobednike po ekipama koje su učestvovale:

 

Mali fudbal pobednik je ekipa Osnovnog suda iz Prokuplja, odbojka muškarci pobednik je Pravosuđe Kragujevca, odbojka žene pobednik je Pravosuđe Kragujevca, košarka muškarci pobednik je Pravosuđe Niša, košarka žene pobednik je Pravosuđe Kragujevca, stoni tenis muškarci pobednik je Apelacioni sud u Kragujevcu, stoni tenis žene pobednik je Viši sud u Čačku, tenis žene pobednik je Pravosuđe Zrenjanina, tenis muškarci pobednik je Apelacioni sud u Kragujevacu, kuglanje muškarci pobednik je Osnovi sud u Zaječaru SJ Soko Banja, kuglanje žene pobednik je Pravosuđe Zrenjanina, atletika muškarci  pobednik je Pravosuđe Kragujevca, atletika žene pobednik je Privredni sud u Nišu, ribolov pobednik jePravosuđe Kruševca, riblja čorba pobednik je Pravosuđe Kruševca, plivanje žene pobednik je Pravosuđe Zrenjanina, plivanje muškarci pobednik je Pravosuđe Kruševca, šah pobednik je Osnovi sud u Vranju SJ Preševo, pikado žene pobednik je Privredni sud u  Subotici, konopac pobednik je Pravosuđe Kruševca, streljaštvo muškarci pobednik je Pravosuđe Kragujevca, streljaštvo žene pobednik je Pravosuđe Kruševca.

 

Po prvi put se desilo da je u generalnom plasmanu došlo do deobe prvog mesta to samo dokazuje da su se ekipe svojski trudile na terenu da pokažu što bolje rezultate, a generalni plasman izgleda ovako:

 

Prvo mesto dele Pravosuđe Kruševca i Pravosuđe Kragujevca

Drugo mesto  Pravosuđe Zrenjanina

Treće mesto  Pravosuđe Niša

 

U zabavnom delu programa za Miss igara izabrana je Marija Radivojević iz Apelacionog suda u Kragujevcu a za Mistera igara izabran je Dejan Veljković iz Višeg tužilaštva u Čačku.

Ovim putem pozdravljamo sve učesnike i izvinjavamo se za eventulane sitne propuste u oraganizaciji koji su nastali zbog nenadano velikog odziva učesnika.

Posebno ističemo da u ovakvoj kolegijalnoj i sportskoj atmosferi koja je bila na igrama svi smo pobednici.

 

Pozdravljamo sve učesnike igara , goste i domaćine i nadamo se da će iduće godine sportske igre biti još masovnije i uspešnije.

 

 

 

                                                                                    GLAVNI ODBOR SOPOS-a

                                                                                                      

SOPOS © 2022. Sva prava zadržana.