Ulica Slobode 4, Kragujevac

Lat

Statut

Statut Sindikata Organizacije Pravosudnih Organa Srbije. Ovim Statutom bliže se uređuje način organizovanja, sadržaj i metod rada, prava i obaveze članova...

Pristupnica

Zaposleni u pravosudnim organima Republike Srbije postaju članovi sindikata učlanjenjem u Sindikalnu organizaciju potpisivanjem pristupnice, ...

Основана синдикална организација СОПОС правосуђе Неготин

  • 11 / Mart 2022

 

ОСНОВАНА СИНДИКАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА

СОПОС ПРАВОСУЂЕ НЕГОТИН

 

            Синдикат организација правосудних органа Србије – СОПОС је бројнији за још једну синдикалну организацију.

          Са задовољством Вас обавештавам да су дана 10.03.2022.године запослени у Вишем суду у Неготину, Вишем јавном тужилаштву у Неготину и  Основном суду у Неготину, одржали оснивачку скупштину на којој су основали СОПОС – Синдикалну организацију Правосуђа Неготин. За председника те синдикалне организације изабран је Зоран Прнић из Вишег суда у Неготину.

Скупштини су присустовали Виолета Марковић, председница Главног одбора СОПОС-а, Дијана Хрват, председница Региона Ниш и Бобан Милановић, председник Надзорне комисије Региона Ниш.

Новоизабраном председнику желимо успешан рад.

Поздрављамо колегинице и колеге који су постали чланови Синдиката СОПОС и очекујемо да ћемо заједничким радом допринети побољшању материјалног положаја запослених у правосуђу.

 

С’ поштовањем.

 

                                         Председник СОПОС-а

Виолета Марковић

SOPOS © 2024. Sva prava zadržana.