Trg Vojvode Radomira Putnika 4, Kragujevac

Lat

Statut

Statut Sindikata Organizacije Pravosudnih Organa Srbije. Ovim Statutom bliže se uređuje način organizovanja, sadržaj i metod rada, prava i obaveze članova...

Pristupnica

Zaposleni u pravosudnim organima Republike Srbije postaju članovi sindikata učlanjenjem u Sindikalnu organizaciju potpisivanjem pristupnice, ...

ПОЗИВ ЗА САРАДЊУ !

  • 21 / Novembar 2011

На основу одлуке Главног одбора, председник Драган Недељковић је у претходном периоду ступио у контакт са председницом Синдиката правосуђа Србије, Слађанком Милошевић, са жељом да се успостави сарадња на нивоу наша два синдиката.

Дана 20.10.2011. године упућен је званичан допис, који садржи предлог протокола о заједничкој сарадњи, по угледу на синдикате у просвети, полицији и у осталим гранама, где по неколико синдиката заједнички наступају пред послодавцем. Подсећамо да ми нисмо супротстављене политичке партије и да нам је програм исти, побољшање материјалног положаја запослених.

Циљ нам је да избегнемо ситуацију када послодавац појединачно позива наша два синдиката на потписивања појединих важних докумената (која су врло често на штету запослених), онда када му то одговара.

Обзиром да нам у наредном периоду предстоје разговори са послодавцем, који се тичу побољшања материјалног положаја свих запослених и даље очекујемо остваривање сарадње на добробит нашег чланства.

 

 

                                                                              ГЛАВНИ ОДБОР СОПОС-А

SOPOS © 2022. Sva prava zadržana.