Ulica Slobode 4, Kragujevac

Lat

Statut

Statut Sindikata Organizacije Pravosudnih Organa Srbije. Ovim Statutom bliže se uređuje način organizovanja, sadržaj i metod rada, prava i obaveze članova...

Pristupnica

Zaposleni u pravosudnim organima Republike Srbije postaju članovi sindikata učlanjenjem u Sindikalnu organizaciju potpisivanjem pristupnice, ...

САОПШТЕЊЕ

  • 15 / Mart 2012
САОПШТЕЊЕ

Обавештавамо јавност да се Синдикат организација правосудних органа Србије - СОПОС, као најбројнији репрезентативани синдикат запослених у правосуђу Србије, ОГРАЂУЈЕ од поступка Синдиката правосуђа и осуђује овакве поступке, сматрајући их недоличним и атаком на све запослене у правосуђу.

Синдикат СОПОС је у више наврата организовао спортско-рекреативне сусрете, али су они увек протицали у колективно-такмичарском духу, уз поштовања основних моралних начела и принципа. Из тих разлога осуђујемо свако другачије понашање, које није у духу такмичења, размене радних искустава и развијања колективног духа запослених у правосуђу.

Ове године Синдикат СОПОС  у Чању у периоду од 05 до10. јуна организује осме спортско-рекреативне сусрете запослених у правосуђу Србије.

Позивамо све заинтересоване да личним присуством пропрате, како ток такмичења тако и дружење учесника наших игара и увере се у каквој се атмосфери она  одвијају.

ГЛАВНИ ОДБОР СОПОС-а

 

 

SOPOS © 2023. Sva prava zadržana.